Training Forum kokoaa liikunnan ammattilaiset Helsinkiin

ti 6. syyskuuta 2016 08.15.00

Training Forum 2016 kokoaa yhteen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet Helsinkiin 29.9. Tapahtumassa kuullaan alojensa huippuammattilaisten tärkeimpiä oivalluksia. 

Training Forum 2016 järjestetään 29.9.2016 Helsingin Tennispalatsissa. Training Forum 2016 on suunnattu liikunta-, terveys- sekä hyvinvointialan ammattilaisille, personal trainereille, valmentajille, oman organisaationsa työhyvinvoinnista vastaaville henkilöille sekä omaa suorituskykyään aktiivisesti kehittäville treenaajille.

- Tapahtuman tarkoituksena on luoda ympäristö, johon liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat kokoontua inspiroitumaan ja oppimaan uutta, Trainer4Youn perustaja ja tapahtuman kehittäjä Riku Aalto kertoo.

Puheenvuoroissa sukelletaan suoraan alan kovimpien asiantuntijoiden tärkeimpiin oivalluksiin, oppeihin sekä menestysvinkkeihin.

Jutta Gustafsberg: Asenne ratkaisee
"On selvää, että fyysisen hyvinvoinnin (ravinto, liikunta ja uni) pitää olla kunnossa, mutta sitäkin tärkeämpi merkitys on henkisellä hyvinvoinnilla. Kun tämäkin osa-alue saadaan kuntoon, voi ihminen hyvin ja on onnellinen. Kuulija saa varmasti esityksestäni aimo annoksen motivaatiota ja hyvää fiilistä. Terveiseni on, että peppu ylös penkistä ja saavu paikalle! Uskallan antaa tyytyväisyystakuun tälle huikealle tapahtumalle!"

Juha Hulmi: Treeni ja ravinto - älä usko humpuukiin
"Yhdistän tiukkaa asiaa ja huumoria maanläheisellä tavalla. Luennon jälkeen sinulla on todennäköisesti aiempaa parempi huuhaa-tutka. Jos haluat nähdä minut puhumassa, tämä on harvinainen tilaisuus sille, koska kieltäydyn 95 prosenttisesti luentopyynnöistä tutkimuskiireiden takia."

Vilho Ahola: Liikunta-alan ja terveydenhuollon yhteistyön mahdollisuudet ja haasteet
"Olen vuosien aikana saanut hyvän käsityksen siitä, mitä sujuva yhteistyö terveydenhuollon toimijoiden ja liikunta-alan välillä vaatii ja mitkä ovat sen pahimmat esteet. Yhteistyölle on huutava tarve ja tässä olisi valtava potentiaali tehdä ennaltaehkäisevää kansanterveystyötä, mutta verkostoitumista tarvitaan ja myös tiettyjen toimintaperiaatteiden ymmärtämistä ja omaksumista puolin ja toisin – luottamuksen rakentuminen ei tapahdu itsestään. Liikunta-alan ammattilainen ymmärtää esitykseni jälkeen, mitä yhteistyö terveydenhuollon kanssa vaatii ja miten lähteä etenemään asiassa."

Tapahtuman järjestää Trainer4You-konserni, johon kuuluvat Trainer4You, Fitra ja Revolution.

Tapahtumassa esiintyvät:
- Akatemiatutkija, lihastohtori Juha Hulmi
- Urheilulääkäri Pippa Laukka
- Fitnessvalmentaja Jutta Gustafsberg
- Suomen kokenein personal trainer Timo Haikarainen
- Elintapalääkäri Vilho Ahola
- Maailmancup-voittaja Kalle Palander
- Tikis-perustajat Evgeni Suokas jaToni Pesonen

Tapahtuman juontajana toimii suosittu radio- ja tv-persoona Tuija Pehkonen.

Lisätietoja: Trainer4You Markkinointijohtaja Terhi Kukkonen 010 505 3127, terhi.kukkonen@trainer4you.fi

www.trainer4you.fi/training-forum-2016

 

 

 

 

Jaa tuttavalle: