Training Forum järjestetään syyskuussa Helsingissä

to 18. elokuuta 2016 10.36.00

Jutta Gustafsberg, Kalle Palander, Pippa Laukka, Timo Haikarainen, Juha Hulmi, Vilho Ahola, Toni Pesonen ja Evgeni Suokas. Liikunta- ja terveysalan huippuammattilaiset ovat koolla syyskuussa Training Forumissa Helsingissä.

Training Forum 2016 järjestetään 29.9.2016 Helsingin Tennispalatsin 600-paikkaisessa, Scape-salissa. Training Forum 2016 on suunnattu liikunta-, terveys- sekä hyvinvointialan ammattilaisille, personal trainereille, valmentajille, oman organisaationsa työhyvinvoinnista vastaaville henkilöille sekä omaa suorituskykyään aktiivisesti kehittäville treenaajille.

- Training Forum -tapahtuman tarkoituksena on luoda ympäristö, johon liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat kokoontua inspiroitumaan ja oppimaan uutta, Trainer4Youn perustaja ja tapahtuman kehittäjä Riku Aalto kertoo.

Oivalluksia, oppeja ja menestysvinkkejä

Puheenvuoroissa sukelletaan suoraan alan kovimpien asiantuntijoiden tärkeimpiin oivalluksiin, oppeihin sekä menestysvinkkeihin.

Liikuntatieteiden tohtori, tutkija Juha Hulmi on yksi esiintyjistä. Yli 15 000 kpl myyneen Lihastohtori-kirjankin tehnyt Hulmi on Training Forumista innoissaan.

- Puhun mm. huuhaasta treenissä ja ravinnossa, ja vertaan sitä näyttöön perustuvaan tekemiseen. Kerron myös, mitä tieteellä on annettavana treenaamiseen ja ravitsemukseen, ja myös tieteellisen lähestymistavan haasteista, Hulmi toteaa.

Urheilulääkäri Pippa Laukan puheenvuoro on katsaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

- Oman esitykseni keskeinen sisältö Training Forumissa pohjautuu siihen, miten voimme parantaa asiakkaidemme suorituskykyä ja onnellisuutta. Vaikka elintavat ovat tärkeitä, mielestäni suomalaisessa terveydenhuollossa luotetaan liikaa lääkäriin. Terveydenhuolto on liian reaktiivista toimintaa, tulipalojen sammuttamista. Toivon, että kuulija saa esityksestä konkreettisia työkaluja ihmisten auttamiseen, Laukka kertoo.

Tapahtuman järjestää Trainer4You-konserni, johon kuuluvat Trainer4You, Fitra ja Revolution.

Training Forumissa esiintyvät:
- Akatemiatutkija, lihastohtori Juha Hulmi
- Urheilulääkäri Pippa Laukka
- Fitnessvalmentaja Jutta Gustafsberg
- Suomen kokenein personal trainer Timo Haikarainen
- Elintapalääkäri Vilho Ahola
- Maailmancup-voittaja Kalle Palander
- Tikis-perustajat Evgeni Suokas jaToni Pesonen

Tapahtuman juontajana toimii suosittu radio- ja tv-persoona Tuija Pehkonen.

Lisätietoja: Trainer4You Markkinointijohtaja Terhi Kukkonen, 010 5053127, terhi.kukkonen@trainer4you.fi

www.trainer4you.fi/training-forum-2016

 

Jaa tuttavalle: