Trainer4You:n koulutusosaamiselle uusi tunnustus – FISAF jäsenyys vuodesta 2020 alkaen

ma 21. lokakuuta 2019 12.39.00

Erimover -konserniin kuuluvalle Trainer4You:lle on myönnetty FISAF International Education (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness) jäsenyys 1.1.2020 alkaen, edustaen Suomea.

FISAF International on maailmanlaajuinen ja itsenäinen liikunta- ja hyvinvointialan kansainvälistä kehittymistä edistävä sekä koulutuksia lisensoiva organisaatio, jolla on toimintaa 30 maassa. FISAF:n tavoite on olla kansainvälinen alan arvostusta ja standardeja kehittävä taho ollen yhteneväinen Trainer4You:n vastaavan strategian kanssa, joka liikunta- ja hyvinvointialan koulutus- ja asiantuntijayrityksenä kouluttaa n. 500 auktorisoitua personal traineria vuosittain.

”Osana Erimover konsernia Trainer4You on vahvasti mukana muuttamassa alaa ja askel askeleelta lisäämässä liikunnanalan ammattilaisten arvostusta elintapasairauksien ennaltaehkäisevän työn tekjiänä. FISAF jäsenyys tuo tähän tärkeään työhön mittavan kansainvälisen verkoston tuen sekä näkemyksen.” toteaa innoissaan palvelujohtaja Mikael Witick.

”Trainer4You:n asema johtavana liikunta- ja hyvinvointialan yrityksenä toteuttaa strategiaansa ja laajentaa koulutustarjontaa yhä kokonaisvaltaisemmaksi ja kansainvälisemmäksi. Sitoudumme alan edelläkävijänä vahvasti alan arvostuksen nostamiseen auktorisoitujen alan ammattilaisten sekä kansainvälisten yhteistyötahojen avulla. Emoyrityksemme Erimover myös rekrytoi voimakkaan kasvun johdosta jatkuvasti lisää auktorisoituja alamme ammattilaisia.” lisää Trainer4You:n toimitusjohtaja Joakim Berndtsson.

Trainer4You:lla on jo entuudestaan SKY ry:n hallinnoima Auktorisoitu personal trainer (APT) akkreditointi sekä kansainvälinen EuropeActiven EQF4 tason lisensointi.

Erimover Oy Ab on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yritys, johon kuuluu Erimoverin lisäksi koulutus- ja asiantuntijayhtiö Trainer4You, sisältö- ja kustannusyhtiö Fitra, onlinepalveluyhtiö HELT Global, sekä ryhmäliikuntakonseptiyhtiö Funcy Family. Erimover -konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Heino
anna.heino@trainer4you.fi
045 203 9593

Jaa tuttavalle: