Trainer4You panostaa uudistumiseen ja kehittämiseen

to 4. huhtikuuta 2019 11.37.00

Trainer4You on vakiinnuttanut vuosien saatossa paikkansa maamme suurimpana liikunta- ja hyvinvointialan koulutusorganisaationa. Yhtiö on toteuttanut 15 vuoden aikana noin 10 000 koulutusvuorokautta ja sen kautta on valmistunut kentälle yli 15 000 hyvinvointivalmennusalan ammattilaista. Personal trainer –koulutusputkeen on osallistunut pian 5 000 tyytyväistä opiskelijaa. Trainer4You kokee suurta vastuuta alan edelläkävijyydestä ja koulutustuotteiden kehittämisestä ajan sekä asiakkaiden asettamia vaatimuksia vastaaviksi. Yhtiö panostaa lähitulevaisuudessa yhä enemmän resursseja olemassa olevien koulutusten jalostamiseen sekä uusien, ajankohtaisten sekä vetovoimaisten koulutus- ja valmennustuotteiden rakentamiseen niin kuluttajille kuin yrityksille ja julkiselle sektorille.

Uusia resursseja ja voimavaroja kehitystyöhön

Vuoden vaihteessa toteutuneiden omistusjärjestelyjen myötä Erimover Oy Ab:stä tuli 80 %:n omistusosuudella Trainer4You –konsernin uusia pääomistaja. Muu omistus yhtiössä jakautuu Smartumin omistusyhtiön The Orange Company:n, sijoitusyhtiö LC Ventures:in sekä Trainer4You:n perustajan Riku Aallon välillä. Järjestelyiden myötä yhtiö sai huomattavan määrän uutta näkemystä, osaamista sekä energiaa uusien omistajien joukosta.

Trainer4You:n hankinnan myötä Erimover -konsernista muodostui Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluyhtiö. Konserniyhtiöiden väliset synergiat avaavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia olemassa olevien tuotteiden kehittämiseen sekä uusien, innovatiivisten palveluiden luomiseen. Palvelutarjoama ja maantieteellinen peitto mahdollistavat ensimmäisenä Suomessa asiakasyritysten kokonaisvaltaisen palvelemisen. Vastaavaa koko palveluketjun kattavaa, riippumatonta tarjoamaa, yhden yhtiön toimesta, ei löydä tällä hetkellä muualta maailmasta.

Uusia tuulia yhtiön johtamisessa

Myös yhtiön johdossa sekä johtamiskulttuurissa tapahtuu uudistuksia. Vajaan vuoden Trainer4You:n toimitusjohtajana toiminut Riku Aalto siirtyy tahtotilansa siivittämänä ydinosaamisensa pariin kehitys- ja konseptointihankkeiden pariin yhtiön kehitysjohtajaksi. Hänen työnkuvaansa kuuluvat edelleen myös markkinointisisältöjen tuottaminen sekä yritysmyynnin tukeminen.

Yrityksen vetovastuun ottavat jaetusti hartioilleen uusi toimitusjohtaja Joakim Berndtsson, vastuullaan liiketoiminnan johtaminen, strategia- ja kehitystyö sekä suurasiakkaat, uuden operatiivisen johtajan Sonja Lauren:in kantaessa jatkossa vastuun henkilöstöjohtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Trainer4You:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi nimitetään samalla The Orange Company:a edustava Jorma Hyökyvaara.

Muutokset yrityksen johdossa sekä johtamiskulttuurissa mahdollistavat yhtiölle ja sen henkilökunnalle ketterämmän ja kehitysvoimaisemman alustan, jossa koko Erimover -konsernin palvelutarjoamaa hyödyntäen luodaan ainutlaatuisia suomalaisia palvelutuotteita niin kotimaan, kuin jatkossa myös kansainvälisille markkinoille.

 

Joakim Berndtsson
Toimitusjohtaja
Trainer4You Oy

 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Anna Heino
anna.heino@trainer4you.fi
045 203 9593

Jaa tuttavalle: