Trainer4You-konsernin omistajapohja ja hallitus vahvistuivat

ke 25. tammikuuta 2017 10.18.00

Hyvinvoinnin ja liikunnan palveluyhtiö, Trainer4You-konsernin, omistajapohja vahvistui loppuvuodesta 2016, kun liikuntaseteleistään tunnetun Smartumin omistajayhtiö Orange Company, Oulun III Hansa Apteekin apteekkari Janne Leino sekä markkinointitoimisto Tapauksen sekä Louderin perustaja Timo Aalto tulivat mukaan Trainer4You Oy:n omistajiksi.

Orange Company ja Janne Leino omistavat kumpikin 10 % ja Timo Aalto 5 %. Trainer4Youn perustaja Riku Aalto sekä edelleen operatiivisessa toiminnassa jatkavat pienosakkaat omistavat edelleen kolme neljäsosaa Trainer4Youn osakekannasta.

Trainer4You-konsernille nimitettiin lisäksi joulukuun lopussa uusi asiantuntijahallitus, jonka muodostavat Orange Companya edustava Jorma Hyökyvaara, apteekkari Janne Leino, Presport Oy:n toimitusjohtaja Jan Vorselman, Trainer4Youn toimitusjohtaja Mika Nevalainen, Trainer4Youn perustaja ja kehitysjohtaja Riku Aalto sekä Trainer4Youn palvelujohtaja Janne Mustonen. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Riku Aalto.  

Orange Company on vastuullista omistajuutta edustava suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut yli 20 vuotta omistajana hyvinvointia tukevaa liiketoimintaa harjoittavissa yhtiöissä. Yhtiö omistaa 100 %  Smartumista, jonka lisäksi se on osakkaana seuraavissa yhtiöissä: Aino Health Management Oy, Polku, Piik, Trainer´s House ja tuoreimpana nyt myös Trainer4You.  

Hyökyvaarojen suvun omistama Orange Company pyrkii kehittämään omistamiaan yhtiöitä aktiivisella hallitustyöskentelyllä ja modernilla otteella yhteistyössä muiden omistajien sekä johdon kanssa. Trainer4Youn hallitusta vahvistava Jorma Hyökyvaara näkee Trainer4Youssa ja Orange Companyn yhtiöiden välisessä tiiviimmässä yhteistyössä huikean potentiaalin suomalaisten yritysten ja yksilöiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Apteekkari, farmasian tohtori Janne Leino on innovatiivinen terveysalan kehittäjä ja vaikuttaja. Hänen johtamansa Oulun III Hansa Apteekin palveluvalikoima onkin kehittynyt yhdeksi Suomen laajimmista tarjoten niin terveys-, terveysliikunta-, kuin lääkealan innovatiivisia palveluita. Janne Leino on osakkaana useissa terveysalan yrityksissä, kuntokeskuksessa, valmennusyhtiössä. Leino avaa osaamisellaan sekä kontakteillaan Trainer4Youlle ovia lääkealan- ja apteekkialan yhteistyölle sekä tuo innovatiivisuudellaan ja energisyydellään lisäpanoksen myös hallitustyöskentelyyn.

Kohtaamis- ja tapahtumabisneksen pioneeri Timo Aalto on kolmas Trainer4Youn uusi osakas. Hänen perustamiaan yrityksiä ovat olleet Elämystaikureista Louderiksi jalostunut tapahtumamarkkinointiyhtiö sekä tapahtumia luova Tapaus Oy. Timon innovatiivisuus, kokemus sekä näkemykset myynnistä, tapahtumien järjestämisestä sekä asiakaskokemuksen parantamisesta otetaan yhtiössä ilolla vastaan.

Lisätiedot:
Mika Nevalainen, toimitusjohtaja, Trainer4You Oy, 0400 882 024
Riku Aalto, hallituksen puheenjohtaja, Trainer4You Oy, 050 349 4099

Jaa tuttavalle: