Trainer4You jatkaa rakenteen selkeyttämistä – lisää omistustaan Fitra Oy:ssä

ke 10. heinäkuuta 2019 11.47.00

Erimover-konserniin kuuluva Trainer4You Oy on ostanut vähimmistöosakkaiden osuuksia tytäryhtiöstä Fitra Oy:stä. Kaupan myötä Trainer4You-konsernin omistusrakenne selkeytyy entisestään. Vähemmistöosakkaana jatkaa Fitra Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kotiranta.

Fitra on liikunta- ja hyvinvointisisältöä tuottava yritys ja Suomen johtava liikunta- ja hyvinvointikirjojen kustantaja. Fitra tuottaa laadukkaita ja monipuolisia suomalaisten asiantuntijoiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjä kuluttajille, liikunnan ammattilaisille ja yrityksille.

Fitran sisällöt muodostavat laajan katalogin kirjoina, e-kirjoina, äänikirjoina, oppaina, asiantuntija-artikkeleina, videoina, harjoituskirjastoina ja liikepankkeina. Sisällöistä rakentuvat myös räätälöitävät tuotteet yrityksille, yhdistyksille, kunnille jne.

”Sisällöntuotanto on tärkeässä roolissa koko Erimover -konsernin kokonaisvaltaista liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoomaa. Fitran verkoston syväasiantuntijuus liikunta- ja hyvinvointialalla yhdistettynä rautaisella sisällöntuotanto-osaamisella tuo meille merkittävän lisäedun palvellessamme alaa yhä laajemmin tavoitteena olla yritysten, yhdistysten ja julkishallinnon primäärikumppani liikunta- ja hyvinvointialalla”, toteaa Trainer4You toimitusjohtaja Joakim Berndtsson.


Erimover on n. 500 ammattilaisen voimin Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä yritys joka palvelee asiakkaita maanlaajuisesti luoden alan parhaimmat työllistymis-, kehittymis- ja liiketoimintamahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.


Lisätiedot:
Joakim Berndtsson, toimitusjohtaja Trainer4You Oy, 0400 944 481

 

 

Jaa tuttavalle: