Trainer4You ja Harri Gustafsberg tuovat markkinoille koulutuksen stressinhallintaan

pe 15. kesäkuuta 2018 08.00.00

Stressin määrä on rajussa kasvussa, etenkin työelämässä. Kuormittuneisuus lisääntyy jatkuvasti ja paineiden alla työskentely on enemmän vallitseva tilanne kuin hetkellinen poikkeus. Suomen arvostetuin ja kokenein stressinhallinnan ja resilienssin asiantuntija Harri Gustafsberg sekä koulutusyhtiö Trainer4You ovat rakentaneet uuden koulutuksen täsmälääkkeenä stressinhallintaan.

Stressinhallintavalmentaja -koulutuksessa keskitytään yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen ja stressinhallintataitojen sekä tilannetajun kehittämiseen. Erityisen hyödyllinen koulutus on yksilöiden ja yhteisöjen parissa työskenteleville esimiehille, johtajille, valmentajille ja henkilöstöasioista vastaaville.

Esimiehen, johtajan tai valmentajan työssä suurin haaste ei ole pelkästään tiedon jakamisessa tai ratkaisujen löytämisessä. Keskeisin haaste löytyy mielestä, joka voi motivoituneenakin vastustaa tavoitteen suuntaista tekemistä, muutosta ja hyvien tapojen muodostusta. Trainer4You Stressinhallintavalmentaja -koulutuksessa opitaan valmentamaan yksilöä siten, että hänen stressinhallinta-, toiminta- ja aikaansaamiskykynsä kasvavat. Henkisen suorituskyvyn kasvattaminen on kaiken arkisen stressinhallinnan ja oman kehittymisen ydintekijä.

Stressinhallintavalmentaja -koulutus:
- 8 koulutuspäivää
- Kouluttajina Harri Gustafsberg ja Teemu Karppinen
- Tampereella alkaen 21.-22.9.2018
https://www.trainer4you.fi/koulutukset/stressinhallintavalmentaja

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Anna Heino, 045 203 9593, anna.heino@trainer4you.fi

Jaa tuttavalle: