Trainer4You, Erimover ja Fustra strategiseen kumppanuuteen

pe 10. toukokuuta 2019 14.18.00

Erimover ja Fustra aloittavat strategisen kumppanuuden, jonka tavoitteena on Fustra 2.0 valmennuskonseptin lanseeraus, uusien Fustra –valmentajien kouluttaminen, valmennusliiketoiminnan kasvattaminen sekä konseptin kehittäminen edelleen.

Fustra on konseptoitu, tutkittu ja standardisoitu yksilövalmennuspalvelu, joka on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä ja korjaamaan kehon virheasentoja. Fustra -harjoittelu on suomalainen, Jarkko Kortelaisen kehittämä innovaatio, joka on valittu vuoden liikuntatuotteeksi Suomessa 2012.

Fustra selvitti yhdessä UKK-instituutin tutkijaryhmän kanssa (v. 2014-2017, 175 osallistujaa), miten ohjattu lihaskuntoharjoittelu vaikuttaa niska-hartiaseudun kipuihin. Tutkijoiden mukaan tämä oli ensimmäisiä kertoja, kun yksityinen liikunta-alan palveluntuottaja kykenee todistamaan konseptoidun, ohjaajasta ja toteutuspaikasta riippumattoman, ohjelman vaikuttavuuden toistuviin niskakipuihin ja työkyvyttömyyteen.

”Fustra -konseptia kehitetään yhteistyössä vastaamaan myös suorituskykyään kehittävien kuntoilijoiden tarpeita. Tavoitteena onkin se, että löydettyään Fustrasta vaikuttavan ja mielekkään harjoitusmuodon, ei henkilön tarvitsisi luopua Fustra –harjoittelusta lihaskireyksien ja virheasentojen korjauduttua, vaan hän voisi jatkaa harjoittelua tutun ohjaajan sekä konseptin avulla kohti entistä parempaa kuntoa sekä suorituskykyä”, Mikko Mustala Fustra International Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

”Yhteistyö Erimover –konsernin kanssa konkretisoituu myös koulutusyhteistyön muodossa. Valtakunnan johtava personal trainer –koulutusyhtiö Trainer4You kouluttaa vuosittain noin 400 uutta personal traineria, joiden on mahdollista lähteä valmistuttuaan vaihtoehtoisesti toteuttamaan Fustra –valmennuksia konseptikoulutuksen käytyään. Fustra -yhteistyö lisää huomattavasti valmentajien työllistymis- ja liiketoimintaedellytyksiä”, toteaa Riku Aalto, Trainer4You:n perustaja ja kehitysjohtaja.

Fustra –yksilövalmennukset näyttelevät jatkossa keskeistä roolia myös Erimoverin työhyvinvointipalvelutarjoamassa. ”Koska työyhteisö koostuu aina yksilöistä, henkilökohtaisine tavoitteineen, rajoitteineen ja resursseineen, on tärkeää, että meillä on tarjota työyhteisöille ryhmävalmennusten lisäksi myös tutkitusti vaikuttavimmat yksilövalmennuskonseptit”, Erimoverin toimitusjohtaja Sonja Laurén päättää. 

Erimover Oy Ab on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yritys, johon kuuluu Erimoverin lisäksi Trainer4You, Fitra, HELT Global, sekä Funcy Family. Erimover -konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Heino, anna.heino@trainer4you.fi, 045 203 9593

Jaa tuttavalle: