Liikunta- ja terveysalan ammattilaisten Training Forum syksyllä 2017 Helsingissä

ma 5. kesäkuuta 2017 09.45.00

Training Forum 2017 on liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan vuoden kattavin tapahtuma. Sen tavoitteena on tuoda eri tahoja ja ammattikuntia lähemmäs toisiaan yhteisten päämäärien ja mahdollisuuksien näkemiseksi, luoda keskusteleva ja oivalluttava ilmapiiri sekä mahdollistaa oppiminen alansa huipuilta. Tapahtuman järjestää liikunnan ja hyvinvoinnin koulutus- ja valmennusyhtiö Trainer4You.

Kattoteemana on hyvinvoinnin iso kuva, johon osallistujat pääsevät perehtymään huippuasiantuntijoiden johdolla. Fyysinen harjoittelu, ravitsemus, lepo ja palautuminen, sekä voittava mieli ovat kaikki äärimmäisen tärkeitä elementtejä niin kuntoilijalle kuin huippu-urheilijallekin. Kuitenkin liian usein jokin osa-alue nousee muita korkeammalle tai jokin osa-alue ei saa huomiota lainkaan. Tällöin tavoitteisiin on vaikea päästä, olipa tavoite sitten kansanterveydellinen, yksilön määrittelemä tai kilpa-urheiluun liittyvä. Siksi on hyvä palata perusteisiin ja kysyä, mikä lopulta on tärkeää?

Training Forum järjestetään 28.9.2017 Helsingin Tennispalatsissa, ja se on suunnattu erityisesti liikunta- ja terveysalan ammattilaisille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille sekä tavoitteellisille kuntoilijoille. Toivomme, että jokainen osallistuja saa kotiinviemisinä uusia oivalluksia, uusia kontakteja sekä roppakaupalla motivaatiota omaan työhönsä ja omaan hyvinvointiinsa.

Esiintyjinä ovat sporttinen poliitikko Alexander Stubb, jääkiekkovalmentaja ja ilmiömäinen ihmisjohtaja Erkka Westerlund, ravitsemuksen asiantuntija Patrik “Pöperöproffa” Borg, Firstbeatin hyvinvointiasiantuntija Satu Tuominen, istumistutkija ja arkiliikunnan puolestapuhuja Arto Pesola, huippuvalmentaja Toni Roponen, vapaaottelija Makwan Amirkhani sekä energisyyden sanansaattaja Jutta Gustafsberg. Tilaisuuden juontaa Tuija Pehkonen. Tapahtumatorilla viihdyttävät Pete Parkkonen ja illusionisti Henri Kemppainen.

Tapahtumasivu: https://www.trainer4you.fi/training-forum-2017

Tapahtuman lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Early bird -hinta 229 euroa on voimassa 16.6. saakka (ovh 279€).
https://www.trainer4you.fi/training-forum-2017

 

Lisätietoja:
Terhi Kukkonen
050 463 0900
terhi.kukkonen@trainer4you.fi

Jaa tuttavalle: