Kutsu: Training Forum 2017 kokoaa hyvinvointi- ja terveysalan sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijat yhteen

ke 20. syyskuuta 2017 08.48.00

Training Forum 2017 – Hyvinvoinnin iso kuva –seminaari on liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan vuoden kattavin tapahtuma. Sen tavoitteena on tuoda liikunta- ja hyvinvointialan sekä terveydenhuollon ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat lähemmäs toisiaan. Tavoitteena on luoda keskusteleva ja oivalluttava ilmapiiri sekä mahdollistaa uuden oppiminen alansa huipuilta. Tapahtuma järjestetään jo toista kertaa ja sen takana on liikunnan ja hyvinvoinnin koulutus- ja valmennusyhtiö Trainer4You-konserni.

Mikä on ihmisen hyvinvoinnissa tärkeää?

Tänä vuonna teemana on hyvinvoinnin iso kuva, johon osallistujat pääsevät perehtymään huippuasiantuntijoiden johdolla. Ravitsemus, lepo ja palautuminen, fyysinen harjoittelu, arkiaktiivisuus sekä voittava mieli ovat kaikki äärimmäisen tärkeitä elementtejä niin kuntoilijalle kuin huippu-urheilijallekin. Kuitenkin liian usein jokin osa-alue nousee muita korkeammalle tai ei saa huomiota lainkaan. Tällöin tavoitteisiin on vaikea päästä, olipa tavoite sitten kansanterveydellinen, yksilön määrittelemä tai kilpa-urheiluun liittyvä. Siksi on hyvä palata perusteisiin ja kysyä, mikä ihmisen hyvinvoinnissa lopulta on tärkeää?

Tervetuloa Helsingin Tennispalatsiin torstaina 28.9.

Training Forum 2017 – Hyvinvoinnin iso kuva –seminaarin esiintyjäjoukko on täydentynyt ja uusina puhujina lavalla nähdään  tunnettu yrittäjä ja tv- ja radiopersoona Jari Sarasvuo sekä henkinen valmentaja Melina Niemi. Heidän lisäksi joukossa on ravitsemuksen asiantuntija Patrik “Pöperöproffa” Borg, Firstbeatin hyvinvointiasiantuntija Satu Tuominen, istumistutkija ja arkiliikunnan puolestapuhuja Arto Pesola, huippuvalmentaja Toni Roponen, vapaaottelija Makwan Amirkhani sekä energisyyden sanansaattaja Jutta Gustafsberg. Tilaisuuden juontaa Tuija Pehkonen. Tapahtumatorilla viihdyttävät Pete Parkkonen ja illusionisti Henri Kemppainen.

Seminaarisivu: https://www.trainer4you.fi/training-forum-2017

Toimittajien ja blogistien ilmoittautumiset:
Trainer4You Anna Heino
045 203 9593
anna.heino@trainer4you.fi

Jaa tuttavalle: