Jutta Gustafsberg mukaan liikunta-alan koulutusliiketoimintaan

to 22. kesäkuuta 2017 09.36.00

Jutta Gustafsbergin omistama Xemax Oy on ostanut 10 % hyvinvoinnin ja liikunnan koulutuskonserni Trainer4You Oy:stä. Samassa yhteydessä myös Xemax Oy:n toimitusjohtaja Olli Suominen on hankkinut 8 % Trainer4You Oy:n osakkeista. Trainer4Youn tavoitteena on kasvaa kannattavasti personal trainer -koulutukseen, liikunta- ja terveysalan jatkokoulutuksiin sekä työhyvinvointipalveluihin panostamalla. 

Trainer4Youn muita omistajia ovat muun muassa Smartumin omistajayhtiö Orange Company, terveysalan yrittäjä Janne Leino, Tapaus Oy:n perustaja Timo Aalto sekä yhtiön perustaja, personal trainingin pioneeri Riku Aalto.

”Mediapersoona, hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg on eniten suomalaisia liikkumaan motivoinut hyvinvoinnin esikuva 2000-luvulla. Hänen positiivinen ja valloittava persoonansa sekä hänen ja Xemaxin liiketoimintaosaaminen tuovat hyvän vahvistuksen Trainer4Youn kasvustrategiaan”, Trainer4You Oy:n toimitusjohtaja Mika Nevalainen sanoo.

”Trainer4Youn ja Xemaxin verkkovalmennusbrändin FitFarmin yhteistyö näyttäytyy yritysasiakkaille johdon valmennustuotteina, joissa valmentajina toimivat Jutta Gustafsbergin ja Riku Aallon lisäksi myös psyykkisen valmennuksen asiantuntija Harri Gustafsberg. Trainer4Youn koulutustarjoama palvelee hyvin myös FitFarmin valmennuksiin osallistuneita aktiiviliikkujia”, Xemax Oy:n toimitusjohtaja Olli Suominen toteaa.

Trainer4You Oy ja Xemax Oy uskovat vahvasti personal training -alan eli yksilöllisen elintapa- ja terveysliikuntaneuvonnan kasvuun sekä kiinnostukseen myös uusissa asiayhteyksissä. Apteekit, urheilukaupat, yritykset, vakuutusyhtiöt, työterveyshuolto sekä perusterveydenhuolto ovat potentiaalisia uusia segmenttejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa alaan kouluttamalla henkilöstöään elintapaneuvonnan sekä terveysvalmennuksen ammattilaisiksi.

Trainer4You on Suomen suurin ja yksi Euroopan johtavista personal trainer -alan koulutusorganisaatioista. Trainer4Youn tavoitteena on kasvaa jatkossa uusiin asiakasryhmiin, liikunta- ja terveysalan ammattilaisille suunnattuihin jatkokoulutuksiin sekä yritysten henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen panostamalla, kuitenkaan juuriaan eli personal trainer -koulutustoimintaa unohtamatta.

 

Lisätiedot:
Mika Nevalainen, Trainer4You Oy, toimitusjohtaja, 0400 882 024
Olli Suominen, Xemax Oy, toimitusjohtaja, 0400 854 320


Trainer4You-konserni
 on hyvinvoinnin ja liikunnan koulutus- ja valmennusyhtiö, jonka liiketoiminta-alueina ovat hyvinvoinnin ja liikunnan koulutukset, sisällöt sekä valmennukset. Trainer4You on Suomen suurin sekä yksi Euroopan johtavista personal trainer -alan koulutusorganisaatioista. Vuonna 2005 perustettu Trainer4You on kouluttanut Suomeen lähes 15 000 liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista, joista 4000 on kouluttautunut personal traineriksi. Yrityksellä on yli 30 kouluttajaa ja 100 valmentajaa ympäri Suomen. Konsernin oma kustantamo Fitra Oy julkaisee vuosittain noin 25 hyvinvointi- ja liikuntakirjaa. Konserni työllistää yli 20 asiantuntijaa ja sen liikevaihto oli vuonna 2016 yli 4 miljoonaa euroa. 

Xemax Oy on hyvinvoinnin valmennusyritys, jonka verkko- ja personal training -valmennusten avulla kymmenet tuhannet suomalaiset treenaavat ja laihduttavat vuosittain. Yritys alkoi tarjota verkkopohjaisia valmennuspalveluita yksityishenkilöille vuonna 2010 ensimmäisenä Suomessa ja tähän mennessä yli 300 000 valmennettavaa on parantanut hyvinvointiaan loistavin tuloksin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 3,4 miljoonaa euroa.

Jaa tuttavalle: