Erimover -konserin johdossa organisaatiomuutoksia

ma 28. lokakuuta 2019 15.30.00

Trainer4You -konserni siirtyi osaksi Erimover -konsernia Q4/2018, jonka jälkeen Erimover -konsernissa on tehty strategian mukaista synergiatyötä luoden Suomeen ennen näkemättömän liikunta- ja hyvinvointitarjoaman, joka ainoana toimijana Suomessa kykenee laadukkaasti kehittämään, tuottamaan, ja kouluttamaan yrityksiä, julkishallintoa ja kuluttajia maanlaajuisesti. Yhtiön seuraavan kehitysvaiheen menestyksen varmistamiseksi konsernijohtoon tehdään seuraavat muutokset: Lari Raitavuo saa vastuulleen konserniyhtiöiden hallituksen puheenjohtajuuden, Joakim Berndtsson toimitusjohtajuuden sekä Sonja Laurén Myynnin ja Markkinoinnin johtajuuden.

”Yhtiön eri vaiheessa tarvitaan erityyppistä johtamista ja meillä Erimoverilla teemme muutenkin jatkuvasti muutoksia, joka on elinehto jos haluat saada aikaiseksi jotain uutta ja mullistavaa. Uskon meidän kolmikon vastuualueiden selkeytymisen vauhdittavan toimintaamme entisestään. ”, toteaa Lari Raitavuo, konsernin hallituksen puheenjohtaja.

”Yhtiön syntymähetkestä asti olen kipparoinut yhdessä Joakimin kanssa perustamaani Erimoveria. Larin mukaantulo toi entistä lisää liikettä toimintaamme ja nyt olemme pisteessä, jossa voin rinta rottingilla tarjota asiakkaillemme liikunta- ja hyvinvointialalla palvelukokonaisuuksia joita yksikään muu toimija ei kykene kehittämään tai toimittamaan. Me olemme tulleet alalle nostaaksemme sen arvostuksen ja nyt pääsen eturivistä sitä tekemään sydämeni kyllyydestä. ”, sanoo innoissaan Sonja Laurén, konsernin myynti- ja markkinointijohtaja.

”Tämä muutos selkeyttää konsernimme johtamista niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Palvelukokonaisuuttamme eturintamassa edustamassa en voisi kuvitella ketään parempaa kuin Sonja, joka on ollut joka solullaan tätä kokonaisuutta rakentamassa alusta asti. Samalla tämä on jälleen uusi askel kohti seuraavaa loikkaa. Siitä lisää tuonnempana.” hymähtää pilke silmäkulmassa Joakim Berndtsson, konsernin toimitusjohtaja.

Erimover Oy Ab on Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yritys, johon kuuluu liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävän ja tuottavan Erimoverin lisäksi koulutus- ja asiantuntijayhtiö Trainer4You, sisällöntuotantoyhtiö Fitra, digitaalinen palvelualusta HELT Global, sekä ryhmäliikuntakonsepti Funcy Family. Erimover -konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti.

Jaa tuttavalle: